19-årige Estevao Alberto Gino løb langs den afrikanske Zambezi flod, da en krokodille farede op af vandet og angreb fodboldspilleren, der senere døde af sine kvæstelser, skriver Goal.

Amatørspilleren slog sine folder i klubben Atletico Mineiro de Tete fra Mozambique, indtil han blev offer for den barske afrikanske natur:

»Krokodillen kom pludselig op af vanden og bed sig fast ved hans talje. Derefter løb dyret ned i vandet igen. Hans to venner var begge virkelig bange og de hørte skrigene, men der var intet at gøre. Krokodillen var omkring fem meter,« siger Edy Carvalho, der er træner for Atletico Mineiro de Tete, til avisen O Tempo.

På klubbens Facebook-side bliver den 19-årige fodboldspiller også sørget:

»Vi sørger over vores spiller, vores bror, vores ven, vores søn og vores vigtige centrale forsvarsspiller  Estevao Alberto Gino - kun 19 år gammen med en lovende fremtid - der blev offer for en krokodille på bredden ved Zambezi floden,« skriver klubben i Facebook-opslaget og fortsætter:

»Vi sender vores dybfølte kondolencer til din familie, det er et uoprettelig tab for os alle. Estevao var et eksempel på lydighed, respekt og ydmyghed
og efterlader et stort tomrum i vores liv."