Andreas Christensen måtte forlade banen med hjernerystelse, mens Chelsea afgjorde tingene i de første seks minutter, da London-klubben var på besøg hos Brighton i den engelske Premier League. Chelsea endte med at vinde kampen 4-0.

I anden halvleg var Andreas Christensen involveret i en situation, hvor han faldt til jorden med en hovedskade. Først modtog han behandling udenfor banen og kom efterfølgende ind igen. Men efter en times spil måtte han lade sig udskifte.

»Der var tale om en simpel hjernerystelse til Andreas. Dommeren spurgte, om han skulle udskiftes, men det svarede han nej til. Han ville ærligt talt ikke fra banen. Når du har en spiller som David Luiz, besluttede jeg mig for at lave udskiftningen. Han (AC, red.) er okay. Han er klar til næste kamp og til næste træning,« sagde Chelsea-manager Antonio Conte til BBC efter kampen.

Chelsea havde dog ingen problemer med at køre Brighton over. Allerede efter seks minutter stod den 2-0 til udeholdet, og Brighton-spillerne lignede kegler i en træningsøvelse.

Chelsea-stjernerne Eden Hazard og Willian udspillede Brighton-forsvaret og lukkede al spænding ud af kampen i de indledende minutter.

Først gjorde Hazard det til 1-0 efter en smart finte inde i Brighton-feltet. Der var blot spillet tre minutter.

Tre minutter senere blev Brightons forsvar igen udstillet, da Chelsea-spillerne med nogle hurtige kombinationer kom fri til endnu en stor chance.

Denne gang hamrede Willian bolden i nettet tæt ved stolpen, og så førte Chelsea med 2-0.

I anden halvleg var Brighton i perioder bedre med, men Chelsea sluttede af med mere opvisning i flot fodbold.

Willian afleverede til Hazard, og belgieren løb forbi en masse modspillere og øgede nemt til 3-0 efter 77 minutter.

Chelseas kantspiller Victor Moses cementerede sejren med 4-0-målet efter 89 minutter.