Silkeborgs Alexander Lind nyder tiltroen fra træner Kent Nielsen, og angriberen er nu topscorer i Superligaen

Kent Nielsens Silkeborg-mandskab rider i øjeblikket på en bølge af gode resultater.

Mandag aften fik Silkeborg IF den fjerde sejr på stribe, da OB blev besejret med 3-0, og endnu en gang løb en bestemt spiller med overskrifterne.

Brandvarme Alexander Lind kom på måltavlen to gange, hvilket sender angriberen op som superligatopscorer med syv mål.

Alle syv scoringer er kommet i de seneste seks kampe, og hovedpersonen selv havde heller ikke set den gode stime komme. I sæsonens første to kampe blev det nemlig kun til minimale indhop.

- Det er ret vildt. Det var ikke lige det, jeg havde regnet med, men det er en vild periode, jeg er kommet ind i lige nu. Jeg har endelig fået vist, hvad jeg kan, siger Alexander Lind.

Troen på sig selv har været vigtig for Silkeborg-angriberen, der fortæller, at han går ind med en helt anden tilgang til kampene end tidligere, hvor nervøsiteten fyldte for ham.

- Det handler om at få chancerne, og så handler det i høj grad også om tiltro fra Kent (Nielsen, red.). Jeg tror, alle spillere ved, at hvis man skal spille godt, så skal man også have tiltro fra træneren, så det nyder jeg virkelig, siger angriberen.

Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen er også begejstret for sin angrebskomet, selv om det for ham ikke er så vigtigt, hvem der har den sidste fod på bolden.

- Som træner er du ligeglad med, hvem der scorer. Men det hjælper altid, hvis du har en, der er klinisk og effektiv, og det er Alexander Lind i øjeblikket, siger cheftræneren.

Selv om Kent Nielsen er en rutineret ræv, så havde han alligevel ikke kunne forudsige, at Alexander Lind ville score syv mål i seks kampe.

- Det var der ingen, der havde set komme. Det er ikke for at tale Alexander ned, men han er også i en periode, hvor effektiviteten er det, han scorer højst på.

- Men det er ikke forbudt at være effektiv, og det var vi også i dag, siger Kent Nielsen.

Silkeborg cementerede med sejren i Odense sin fjerdeplads i Superligaen, hvor silkeborgenserne kun er tre point fra FCK på førstepladsen.

/ritzau/