Daniel Agger har, trods interesse fra større klubber gennem årene, altid været trofast Liverpool. Men tidligere Liverpool-træner Rafael Benitez lokker med en tjans i Napoli.

Danskeren nyder ellers legendestatus i Liverpool grundet hans urokkelige loyalitet og fighter-mentalitet. Men Brendan Rodgers er tilsyneladende ikke så stor Daniel Agger-fan som resten af byen, for Liverpool-træneren har foretrukket stort set alle andre forsvarskonstellationer end én med Agger i. Og det til trods for at målene skyller ind hos de røde uden Agger, mens man med med Hvidovre-knægtens deltagelse har været anderledes stabile i de bagerste geledder.

Napoli-rygterne har ellers stået på i noget tid, men Aggers status om viceanfører i Liverpool og hans værdi for tilhængerne har gjort, at disse rygter ikke har fået seriøs medvind. Men nu skriver Sky Sports, at Rodgers og co. kan være interesserede i en byttehandel med de italienske mesterskabsaspiranter i stedet. Med en længerevarende skade til midtbaneankeret Lucas Leiva er man nemlig i havnebyen stærkt opsatte på at helgardere sig frem mod titelkampens afgørende fase i foråret.

Denne helgardering kan vise sig at være den schweiziske balancespiller Gokhan Inler, som har imponeret for ambitiøse Napoli de seneste to år. Og ifølge Sky Sports er de to klubber allerede i forhandlinger om at hente Inler til Liverpool og sende Agger den modsatte vej.