Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Daniel Agger spillede en halvleg i træningskampen mod Brøndby, men sidste sæson var ikke tilfredsstillende for den danske landsholdsspiller, og derfor overvejer danskeren sin fodboldfremtid nøje.

Sidste sæson var Daniel Agger plaget af skader, og han spillede kun 16 kampe for start for Liverpool. En situation, som danskeren selv har kaldt utilfredsstillende, og som sæsonen skred frem, gled Agger mere og mere i baggrunden bag Martin Skrtel og Mamadou Sakho

- Det er jo ingen hemmelighed, at jeg havde problemer sidste år, og jeg overvejer tingene. Kraftigt endda. For den måde, som tingene kørte på sidste sæson, det var ikke holdbart for mig. Jeg er her nu, og nu er det op til mig selv at vise træneren, at det er mig, som skal spille, siger Daniel Agger, der kalder det for tidligt at spekulere i, hvor tæt han er på startopstillingen til den kommende sæson.

Der har været rygter om, at Daniel Agger skal have sat sit hus og en restaurant til salg i England. Hvis det er tilfældet, kunne det være en indikation på, at danskeren søger væk fra Liverpool, men historierne har ikke noget på sig.

- I skal ikke tro på alt, hvad de skriver. Min restaurant blev solgt for flere år siden, og jeg vil blive meget overrasket, hvis jeg ser, at mit hus er sat til salg, siger Daniel Agger.

Dog ville Daniel Agger ikke afvise, at fremtiden en dag hedder Brøndby IF, hvor det hele startede for ham.

- Hvis tiden er rigtig, og der er nogle ting, der går op i en højere enhed, vil jeg ikke afvise det. Der kan ske mange ting i fodbold, men jeg vil ikke udelukke noget, siger Daniel Agger.

Liverpools manager, Brendan Rodgers, giver ikke umiddelbart udtryk for, at hans danske forsvarsspiller skal ud at finde en ny klub.

- Daniel Agger er en af de fremragende spillere, som vi har. Han har været lidt uheldig i den periode, som jeg har været i klubben, hvor han har døjet med skader. Men han er 'kongen af Danmark', han har en god alder, og jeg er sikker på, hans erfaring vil komme os til gode i den kommende sæson, siger Brendan Rodgers og fortsætter:

- Han underskrev en ny kontrakt sidste sæson. Han er en fremragende spiller, og det så man også i første halvleg i dag. Han er en vigtig del af vores hold.

Træningskampen mellem Brøndby og Liverpool blev vundet af Brøndby med 2-1 på et udsolgt Brøndby Stadion.

Andre læser også