Fra Premier League-stjerne til ejendomsmatador.

Daniel Agger har endnu engang smidt masser af penge efter mursten med købet af en Frederiksberg-lejlighed på 275 kvadratmeter. Prisen? 12 millioner kroner.

Placeringen er lige ved siden af den lejlighed på 200 kvadratmeter, som den tidligere danske landsholdsanfører i forvejen var i besiddelse af på Frederiksberg Allé, der lægger adresse til nogle af landets højeste kvadratmeterpriser. Læs mere om det nyeste ejendomskøb her

Daniel Agger købte den første halvdel af sit Frederiksberg-kompleks i forbindelse med sin hjemkomst til Brøndby i 2014. I den omgang måtte han slippe 7,5 mio. kr.

Med sit seneste indkøb sidder den pensionerede fodboldspiller nu på en betragtelig ejendomsportefølje. Se bare her:

Det spanske paradis
Perlen i Aggers boligportefølje er kæmpevillaen i den sydspanske kystby Malaga. Her har den danske eks-fodboldspiller hele 2.400 kvadratmeter at boltre sig på. Prisen på det spanske hjem skulle angiveligt have ligget i omegnen af 50 mio. kr.

Foto: Bjarke Ørsted
Vis mere

Frederiksberg-drømmen
Agger ejer nu 475 kvadratmeter på luksuriøse Frederiksberg Allé, efter han har købt to lejligheder i samme ejendom. I alt har han sluppet 19,5 mio. kr. for boligen, hvor familien Agger holder til, når den ikke er i Spanien.

Villaen på Hvidovre Strandvej 59.
Villaen på Hvidovre Strandvej 59. Foto: Christian Liliendahl
Vis mere

Hvidovre-komplekset
Daniel Agger ejer to ejendomme i Hvidovre - én på Kærmarken og en på Præstemosen. Han har også ejet en villa på Hvidovre Strandvej (billedet), men den solgte han tilbage i 2015 for 4,3 mio. kr. efter at have købt den i 2009 for 4,25 mio. kr.

Liverpool-legehuset
I 2008 købte Agger en stor villa syv kilometer sydøst for Liverpools centrum for 13,3 millioner kroner. Herligheden bød på fem soveværelser, adgang til swimmingpool, dampbad og fitnessrum samt et rum med golfsimulator. Daniel Agger indkasserede dog et pænt tab, da han i 2015 solgte villaen for 10,5 mio. kr.

Derudover har Daniel Aggger ejet to restauranter i Liverpool, og han er medejer af Hvidovre Pubben.

Den tidligere landsholdsspiller ejer også kloakfirmaet KloAgger -og han har investeret i tatoveringskæden Tattoodo sammen med blandt andre Hummel-direktør Christian Stadil.