Morten Nordstrand har kontraktudløb med FCN til nytår og kan være på vej til AGF.
Morten Nordstrand har kontraktudløb med FCN til nytår og kan være på vej til AGF. Foto: Keld Navntoft

AGF har tilbudt FCN-angriberen en kontrakt, når han til nytår kan skifte på en fri transfer

Morten Nordstrands dage i FC Nordsjælland ser ud til at være talte.

Alt peger på, at Nordstrand forlader klubben, når hans kontrakt udløber til nytår. Manglende spilletid i efteråret spiller en central faktor for, at der ikke længere tales om en forlængelse.

Og næste destination kan meget vel blive Aarhus og AGF for Nordstrand. Ifølge BTs oplysninger er der dialog mellem parterne, og AGF har tilbudt 31-årige Nordstrand en kontrakt af kortere varighed.

Bliver Nordstrand enig med AGF, vil han genforenes med sin tidligere træner, Morten Wieghorst, der nu er cheftræner i AGF.

Den tidligere landsholdsangriber kan bruges på flere positioner offensivt, og han har stadig et niveau, der ville kunne løfte AGF i 1. division og i den tætte oprykningskamp i foråret.

Ifølge oplysningerne har Nordstrand dog også andre muligheder på hånden, og derfor er der stadig et stykke vej, før man har en endelig beslutning.

I november slog Nordstrand fast, at der stadig ikke var nogen afklaring på fremtiden.

- Beslutningen bliver trukket lidt ud. Der er nogle muligheder, men jeg venter lidt med at tage stilling til det hele, sagde Nordstrand til BT.

AGF har tidligere meldt ud, at de vil forstærke sig i januar, og det vil være et oplagt match at tage en gratis Nordstrand på en aftale, som ikke vil tynge dem i en længere periode, hvis Nordstrand eksempelvis er meget skadet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Nordstrand-lejren eller AGF.

Som BT kunne fortælle i sidste uge er endnu en tidligere FCN-spiller Mikkel Beckmann på blokken i AGF. Men det er stadig usikkert, om AGF vil betale en transfersum for at købe offensiv-spilleren fri af svenske Elfsborg. Med Nordstrand er forløbet meget længere fremme, fordi man har tilbudt ham en kontrakt og kan hente ham kvit og frit.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.