AGF-fan faldt fem meter ned under jublen over gæsternes sejrsmål i Esbjerg og måtte en tur på hospitalet.

Midt under jublen over AGF's sene sejrsmål til 2-1 ude over Esbjerg faldt en tilskuer fem meter ned fra tribunen.

Ifølge den aarhusianske fodboldklub så har den pågældende fan det efter omstændighederne okay.

På Twitter skriver AGF, at den mandlige tilskuer slog sig ret voldsomt, og at han efterfølgende blev sendt på hospitalet.

Klubben oplyser i en senere opdatering på Twitter, at familien er hos ham på hospitalet, og at han er i gode hænder.

Meldingen fra lægerne er, at den pågældende fan umiddelbart er okay, og at han er sluppet utroligt billigt, skriver AGF's fankoordinator på sin egen separate Twitter-profil.

AGF sikrede sig sejren i Esbjerg på et langskudsdrøn fra Mustafa Amini tre minutter inde i overtiden.

Mustapha Bunda havde bragte gæsterne foran, inden Patrick Egelund i slutningen af anden halvleg udlignede til 1-1 for Esbjerg.

Med sejren rykkede AGF forbi Brøndby og overtog Superligaens tredjeplads.