Josep Guardiola er her i gang med at træne Bayern München. Men det kunne Yaya Toure´s agents bedstefar gøre lige så godt, mener agenten selv.
Josep Guardiola er her i gang med at træne Bayern München. Men det kunne Yaya Toure´s agents bedstefar gøre lige så godt, mener agenten selv. Foto: KARIM JAAFAR

Er Josep Guardiola verdens største fodboldtræner? Det er der nogle mennesker, der mener, men Yaya Tourés agent, Dimitrij Seluk, er langt fra overbevist.

Manchester City-spillerens agent hæfter sig ved, at Josep Guardiola - eller Pep, som han kaldes - har vundet sine titler som træner med stjernespækkede mandskaber fra FC Barcelona og Bayern München.

»Pep er en stor træner, men han har vundet mesterskaber med Barcelona og Bayern München. Sandheden er den, at min bedstefar kunne vinde mesterskaber med de klubber, for det er store klubber med store spillere,« siger Dimitrij Seluk ifølge Sky Sports.

»Jeg ville gerne se Pep træne en klub, der ligger nummer otte eller ni - og så gøre dem til mestre,« siger Dimitrij Seluk.

Josep Guardiola har sagt, at han efter denne sæson stopper i Bayern München, og at han derefter gerne vil være manager i Premier League. Manchester City er en mulig ny klub, og det kan i givet fald godt være dårligt for Yaya Touré.

Den nu 32-årige ivorianer blev i 2010 solgt fra FC Barcelona til Manchester City, mens Josep Guardiola var træner i Barcelona. Han mente ikke, at Yaya Touré passede ind i fremtidsplanerne.

1

»Jeg ved ikke, hvilke planer Guardiolas har. Men når man tænker tilbage på, hvad der skete i 2010, så kan man da frygte, at hvis han kommer til Manchester City, så ryger Yaya ud. Men det håber jeg ikke, og det håber Yaya heller ikke,« siger Dimitrij Seluk.

Seluk har flere gange markeret sig med usædvanlige meldinger på vegne af landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten. En af gangene var i sommeren 2014, hvor Dimitrij Seluk klagede over, at Manchester City ikke havde markeret Yaya Tourés fødselsdag ordentligt - bl.a. var fødselsdagskagen efter hans mening for lille.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.