'Det er absurd!'

Den 23-årige Nottingham Forest-stjerne Callum Hudson-Odoi er på underlig vis blevet indblandet i Epstein-skandalen, hvor den amerikanske milliardær Jeffrey Epstein er beskyldt for systematisk af misbruge unge piger seksuelt.

Premier League-profilen måtte torsdag til tasterne på sin Instagram-profil for at afvise anklagerne om, at han er én blandt mange kendisser, der har deltaget i – nu afdøde – Epsteins sexforbrydelser på den pædofilianklagedes private ø.

Ifølge Daily Mail vil der navnene, der er indblandet i retssagen mod Epstein snart blive offentliggjort – og spekulationerne er derfor gået amok nu. Og i internetgrupper bliver Callum Hudson-Odoi pludselig blandet ind i skandalen – og han bliver ofte 'tagget' i billeder, der associeres med Epstein-skandalen.

Foto: David Klein/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Nu har jeg set dette cirkulere rundt på de sociale medier i et stykke tid, og jeg havde egentlig ikke tænkt mig at kommentere det, da det er absurd, og jeg ville have været et barn på det tidspunkt (hvor forbrydelserne skulle have fundet sted, red.).«

Men jeg forstår min position som rollemodel, og jeg vil gerne gøre det helt klart, at jeg aldrig har været en del af Epstein-skandalen., ligesom jeg heller aldrig har været på Epsteins ø. Så stop venligst med at tagge mig i disse billeder. Tak,« skriver Callum Hudson-Odoi.

Jeffrey Epstein hængte sig selv i sin fængselscelle, inden han kunne blive stillet til ansvar for sine frygtelige gerninger.

Hans kæreste og sammensvorne Ghislaine Maxwell er blevet idømt 20 års fængsel for at have hjulpet Epstein med at finde frem til de unge piger, der blev ansat som milliardærens massører – inden han voldtog dem. 

Epstein havde et bredt netværk, som blandt andet omfattede de tidligere præsidenter Donald Trump og Bill Clinton – og den engelske prins Andrew, der har betalt sig ud i skandalen.