William Kvist skifter fra Stuttgart til Fulham
William Kvist skifter fra Stuttgart til Fulham Foto: Jens Nørgaard Larsen
William Kvist skifter til London-klubben på en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption.

Spekulationerne om William Kvists fremtid ser ud til at få en ende.

Bt.dk erfarer, at William Kvist onsdag aften er til lægetjek i Premier League-klubben Fulham, som var en af tre klubber, der jagtede midtbanespilleren intenst.

Evian og West Ham var også inde i billedet, men mandag tog Fulham-manager Rene Meulensteen kontakt til både Stuttgart og Kvist-lejren for at overbevise om, at landsholdsspilleren skal spille der i resten af sæsonen.

I første omgang er det en lejeaftale, men Fulham har fået indføjet en købsoption på 13 mio. kr., som man kan udnytte, hvis Kvist slår til, og klubben overlever i Premier League.

Fulham har haft store kvaler med at få lukket af defensivt, og Kvist er blevet garanteret en startplads på Fulham-holdet.

West Ham var også interessant og længe med i kapløbet, men de skulle først skille sig af med mindst en spiller, og man håbede på at sende Alou Diarra væk. Evian kunne ikke konkurrere på løndelen.

William Kvist var ude af Stuttgarts trup i weekendens sæsonpremiere mod Mainz, og træner Thomas Schneider og sportsdirektør Bruno Labbadia har gjort det klart, at man ville af med danskeren.

Nu skal karrieren genoplives i Premier League og Fulham.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.