Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen har fået fremtiden på plads.

Som BT kunne afsløre, er den 21-årige kantspiller Yussuf Poulsen blevet enig med sin tyske klub Red Bull Leipzig om en ny aftale, der sikrer, at han bliver i 2. Bundesliga-klubben frem til sommeren 2019.

Aftalen blev underskrevet tirsdag eftermiddag.

»Mulighederne for at udvikle mig her er ganske enkelt fremragende,« siger Yussuf Poulsen ifølge Twitter.

»Jeg har altid sagt, at jeg ser min fremtid i RB Leipzig. Det er simpelthen sjovt at spille på det her hold. Derfor er jeg også glad for, at der nu er klarhed over min fremtid,« siger Yussuf Poulsen desuden til sin klubs hjemmeside.

Yussuf Poulsen har siden sommeren 2013 spillet for den ambitiøse klub, der i sidste sæson sluttede lige uden for oprykningspladserne til Bundesligaen, og der har siden været spekuleret i, at den eftertragtede hurtigløber ville søge væk for at spille på allerhøjeste niveau. Flere store tyske klubber har da også vist interesse for Yussuf Poulsen, men det har altså ikke været nok til at lokke offensivspilleren væk.

En klækkelig lønforhøjelse, der sikrer Yussuf Poulsen en million-gage på højde med en kontrakt i en etableret Bundesliga-klub, har været medvirkende til, at danskeren fortsætter i Red Bull Leipzig.

Yussuf Poulsen vendte efter landskampene mod Albanien og Armenien tilbage til Red Bull Leipzig i weekenden og spillede en afgørende rolle, da han efter et kvarters spil stod for et oplæg til åbningsmålet i 2-0-sejren over Paderborn.

Nu rider han videre på den positive bølge med en ny kontrakt.

Andre læser også