Michael Gravgaard bliver ny direktør i Randers FC.
Michael Gravgaard bliver ny direktør i Randers FC. Foto: Sisse Stroyer

Når Randers FC tirsdag kl. 13.00 afholder pressemøde, er det for at præsentere Michael Gravgaard som sin nye administrerende direktør.

Allerede mandag aften rygtedes det, at den tidligere landsholdsspiller kunne være blandt kandidaterne til jobbet, der blev ledigt, da Randers FC og Hans Peter Rasmussen den 29. december gik hver til sit, fordi de ifølge en pressemeddelelse i fællesskab var kommet frem til beslutningen om, at det var 'bedst for begge parter' at afbryde samarbejdet.

04sprRFCgeneralf 01sdghxdgh

jkjhk

Nu kan Berlingske så afsløre, at den tidligere Randers FC-spiller, Michael Gravgaard, vender hjem for at overtage hans job, hvilket en del af medarbejderne i klubben blev informeret om tirsdag formiddag.

Michael Gravgaard spillede for Randers Freja i seks år, inden han i 2002 skiftede til Viborg, hvorfra han i 2005 tog de store spring til først FC København og senere Nantes, hvor han efter et lejeophold i HSV og en alvorlig skade i sin ene tå i 2011 indstillede karrieren efter blandt andet at have spillet 18 landskampe.

Siden har den revisoruddannede Michael Gravgaard fungeret som tv-vært og sportschef på først Canal8/Canal9 og siden på 6'eren, men skal altså nu for første gang prøve sig af i jobbet som direktør.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.