Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

FC København-anfører Thomas Delaney har ikke lagt skjul på, at han er parat til nye udfordringer og har derfor brugt en del af sommeren på at tale med interesserede klubber.

Heriblandt Championship-klubben Fulham, hvis serbiske manager, Slavisa Jokanovic, besøgte ham i København fredag i forrige uge, og nu kan BT afsløre, at Thomas Delaney selv har været på besøg i England. Ikke hos Fulham og ikke i The Championship, men hos Premier League-klubben Watford.

Oprykkerne, der imponerede i sidste sæson og endte på en 13. plads, skal angiveligt have erklæret sig rede til at indløse Thomas Delaneys frikøbsklausul på cirka 30 mio. kr., men har endnu ikke henvendt sig til FC København, der ifølge BTs oplysninger ikke har modtaget et eneste bud, der møder klubbens krav.

Da de forsvarende danske mestre søndag spillede deres anden træningskamp under træningsopholdet i Østrig og tabte med 0-1 til rumænske Astra, var det da også med Thomas Delaney på den centrale midtbane fra kampens begyndelse, hvilket indikerer, at Ståle Solbakken langt fra har afskrevet ham endnu.

Med to måneder til at transfervinduet lukker er der dog pæn sandsynlighed for, at interessen vil vokse fra et marked, der har været i et endog meget stille EM-modus, og FC København har da også allerede sikret sig en afløser for Thomas Delaney i skikkelse af den slovakiske EM-spiller Jan Gregus.

BT har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Thomas Delaney og hans agent, Michael Stensgaard, der dog i sidste uge reagerede således på vores henvendelse i sidste uge:

»Jeg har desværre ikke tid til at snakke om alle de rygter, så det har jeg ingen kommentarer til.«

Thomas Delaney har et år tilbage af sin kontrakt med FC København.

Andre læser også