Det har ikke været den bedste start på året fra Deyvi Andrade fra Ecuador.

Han er nemlig blevet genstand for stor morskab verden over, efter at et tv-kamera fangede ham midt under en fodboldkamp mellem Delfin og Barcelona SC i den bedste ecuadorianske række

Her ses manden, der siden er blevet identificeret som Deyvi Andrade, kissemisse med en kvinde.

Men da manden opdager, at han pludselig er på storskærmen, får han straks fundet en mere alvorlig mine frem, og han trækker hurtigt sine fingre og mund til sig. Se det her:

Klippet har siden ramt Twitter, hvor det er blevet helt utroligt populært.

Det er blevet afspillet mere end 26 millioner gange, har tiltrukket over 340.000 likes og er blevet retweetet af flere end 84.000 Twitter-brugere, der morer sig kongeligt over den angiveligt utro fodboldfan.

Teksten til klippet lyder:

'Når du kysser pigen ved siden af dig og indser, at dit ægteskab er ovre, fordi du er på tv.'

Nu bryder Deyvi Andrade tavsheden. På sin Facebook-profil har han - ifølge Metro - givet sin version af sagen. Og han langer - underligt nok - ud efter kvinder verden over.

'Hvis der var en kvinde i mit sted, hvad ville du så gøre? Adskillige videoer med utro kvinder cirkulerer rundt derude, men ingen af dem er blevet gjort lige så meget til grin som mig. Jeg håber, at du aldrig skal være i den position, jeg er i nu.'

'Jeg har tænkt mig at forsvare min ære og min stolthed som en mand til det sidste. Vi falder alle, og vi angrer alle,' skriver Deyvi Andrade og tilføjer:

'I har allerede ødelagt mit forhold - hvad mere vil I have?'