FC København skal ikke vente at få det let på tirsdag. FC Barcelona er i storform. Lørdag aften vandt holdet 5-0 over FC Sevilla.

FC Barcelona er for alvor kommet op i omdrejninger.

Det har taget et stykke tid for de sidste to års spanske mestre at finde ind i den spilrytme, som de kan præstere, men noget tyder på, at den nu er ved at være der.

I hvert fald fik FC Sevilla kærligheden at føle, da holdet var på besøg på Camp Nou i Barcelona lørdag aften.

5-0 vandt Barca, og det var ikke et mål for lidt.

Set med Sevilla-øjne fik de den værst tænkelige start på kampen, da Lionel Messi scorede allerede i fjerde minut. Målmand Javi Varas boksede bolden lige ud til den argentinske troldmand, som tog et træk og sendte den ind i netmaskerne.

20 minutter senere blev der 2-0, da David Villa scorede et af sine lidt for sjældne mål i betragtning af, at han har været en dyr herre at købe for FC Barcelona i sommerpausen fra Valencia.

Men målet var flot. Messi driblede imellem to mand, sendte bolden ud til David Villa, som satte sin modspiller af med en fin finte og sendte bolden op i målhjørnet.

Derfra var kampen reelt tabt for FC Sevilla, men FC Barcelona var ikke færdige med at give opvisning, og i anden halvleg øgede Dani Alves til 3-0, mens Lionel Messi og David Villa med deres mål nummer to sørgede for slutresultatet.

FC København er derfor advaret til kampen mod forrige sæsons Champions League-vindere i Parken tirsdag. De skal ud at spille rigtigt godt, hvis de skal have point.

Resultatet betyder, at FC Barcelona er på andenpladsen i Primera Division med 22 point for ni kampe. Real Madrid vandt tidligere lørdag 3-1 i Alicante over Hercules og har 23 point på førstepladsen. Mourinhos mandskab er endvidere ubesejret, mens Barca tidligere har lidt nederlag til netop Hercules.

FC Sevilla ligger nummer seks med 14 point.