FC Barcelona har været i bekneb for forsvarsspillere, men det har klubben fundet en løsning på - og den er ikke dansk!

Torsdag meddelte Barcelona således, at colombianske Jeison Murillo er ny spiller i klubben. Andreas Christensen har ellers været sat i forbindelse med klubben. Murillo er lejet i et halvt år i Valencia.

»FC Barcelona og Valencia CF er blevet enig om en aftale for Jeison Murillos skifte for resten af sæsonen. Aftalen indeholder en købsoption, som er 25 millioner euro værd,« skriver Barcelona i en udtalelse.

25 millioner euro svarer til cirka 186 millioner kroner, som Barcelona skal betale, hvis klubben ønske at købe Murillo.

Jeison Murillo (tv.) i nærkamp med Mario Mandzukic i en kamp i Serie A i 2017, da Murillo spillede for Inter. (Arkivfoto). Giorgio Perottino/Reuters
Jeison Murillo (tv.) i nærkamp med Mario Mandzukic i en kamp i Serie A i 2017, da Murillo spillede for Inter. (Arkivfoto). Giorgio Perottino/Reuters
Vis mere

Barcelona har både franske Samuel Umtiti samt belgiske Thomas Vermaelen langtidsskadede, og derfor har Gerard Pique og Clément Lenglet været eneste muligheder i det centrale forsvar.

Murillo kom til Italien som 18-årig fra Colombia. Her tørnede han ud for Udinese, inden turen gik over spanske Granada, og han skiftede til Inter i 2015.

Han blev lejet ud til Valencia i 2017 og skiftede permanent denne sommer. Murillo er dog kun noteret for tre kampe for Valencia i denne sæson i alle turneringer.

Han har spillet 27 landskampe for Colombia, men han var ikke i truppen ved VM i Rusland i sommer. /ritzau/Reuters