Sønderjydernes muligheder for en plads i mesterskabsspillet er små efter AaB-sejr på 1-0 i Haderslev.

Torsdag aften vandt AaB 1-0 over Sønderjyske på Sydbank Park trods et rødt kort til udeholdet.

Et tidligt hovedstødsmål fra Jores Okore blev afgørende i en kamp, der ikke indeholdte mange chancer.

Kampen var præget af 20 gode minutter for AaB i kampens start. Men derefter satte kulden ind, og chancerne var små.

Allerede i fjerde minut kom AaB foran, da brasilianske Yann Rolim stod for hjørnesparket. Her fandt han Jores Okore i det lille felt, som headede nordjyderne foran.

Gennem første halvleg fortsatte AaB dominansen. Sønderjyske kom ikke frem til nogen reelle chancer. For AaB viste angriberen Jannik Pohl og offensivspilleren Rolim gode takter i offensiven.

Der skete heller ikke meget frem til 76. minut. Her fik AaB's unge midtbanespiller Magnus Christensen sit andet gule kort og blev udvist.

AaB'erne stod længere tilbage og lod især sønderjyderne komme ind i kampen med udvisningen i den sidste del af kampen.

Men AaB stod stærkt defensivt trods pres og holdte sønderjyderne fra mål.

Dermed har Sønderjyske seks point op til AaB på syvendepladsen med tre grundspilskampe tilbage.

AaB ligger bedre i svinget mod mesterskabsspillet, da nordjyderne har samme antal point som OB på sjettepladsen.

Mandag spiller AaB hjemme mod AC Horsens, der er ét point foran nordjyderne og dermed er direkte konkurrenter i kampen om at nå mesterskabsspillet.