Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

AaB's Markus Holgersson mener ikke, at AaB kunne stå imod AGF's presspil trods god forberedelse til kampen.

AaB's Markus Holgersson blev i mandagens kamp mod AGF taget ud i pausen efter to store personlige fejl, som begge kostede mål.

Svenskeren mener selv, at aalborgenserne var godt forberedte på AGF, men alligevel kunne de ikke stå imod presset fra hjemmeholdet.

Derfor endte de med at blive ydmyget med hele 4-0.

Ifølge Markus Holgersson var holdet dårligere end AGF på samtlige parametre.

»Vi taber alle duellerne og får aldrig rigtig fat i bolden. Vores pasningsspil fungerede slet ikke, hvilket ellers plejer at være vores varemærke,« siger Markus Holgersson.

»Vi blev fuldstændig nedlagt af AGF's presspil, selv om vi var godt forberedte på det,« siger Markus Holgersson.

31-årige Holgersson blev skiftet ud af cheftræner Morten Wieghorst i pausen efter et begået straffespark på Kasper Junker og et afgørende boldtab til Morten "Duncan" Rasmussen.

»Det er træneren, der bestemmer, hvem der skal skiftes ud. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det blev mig, men sådan går det nogle gange,« siger Markus Holgersson.

Og træner Morten Wieghorst var bestemt ikke tilfreds med forsvarsspilleren.

 
AGFs kritikere forstummede en smule da AGF storsejrede over AaB med hele 4-0!
Vis mere

»Der var mange situationer i første halvleg, hvor jeg ikke var tilfreds med hans præstation. Det var især omkring målene, hvor det simpelthen var for dårligt,« siger Morten Wieghorst.

»Han har været vigtig for os, men det var ikke særlig godt i denne kamp. Jeg kunne selvfølgelig have skiftet en del i pausen, men valgte Holgersson,« forklarer AaB-træneren.

/ritzau/

Andre læser også