Afslutningen på transfervinduet nærmer sig med hastige skridt, og det mærker man i den grad i superligaklubben AaB.

Her er det erklærede mål at hente en angriber inden transfervinduet smækker i natten til onsdag, men en stor interesse for angriberen Christian Bassogog, der med Cameroun i Gabon til Africa Cup of Nations, kan skabe ekstra udfordringer for AaBs sportsdirektør Allan Gaarde.

»Vi har jo en Bassogog, der gør det fremragende ved de afrikanske mesterskaber, så selvom vi ikke regner med, at der skal nogen ud, så kan det godt være, der sker nogle ting, som vi ikke selv kan styre,« siger Allan Gaarde og uddyber interessen for Bassogog.

»Vi har masser af forespørgsler på Christian (Bassogog, red.), men vi har ikke nogen interesse i at sælge ham nu. Vi er interesseret i, at han kommer hjem og hjælper os med at opnå vores mål for det næste stykke tid, og hvis han så fortsætter sin udvikling, så skal han nok komme til udlandet på et tidspunkt,« siger Allan Gaarde.

Selvom der er kommet forespørgsler på den 21-årige angriber fra Cameroun, så fortæller Allan Gaarde, at de ikke har modtaget noget konkrete bud.

21-årige Christian Bassogog har gjort det godt til Africa Cup of Nations, hvor han næsten har fået samtlige minutter på banen for Cameroun. Det har AaB-angriberen hædret ved at lave en assist, der var medvirkende til, at hans hold slog Guinea-Bissau.

Cameroun og Bassogog har i modsætning til store hold som Elfenbenskysten spillet sig videre fra gruppespillet, og møder lørdag Senegal i kvartfinalen.