AaB er danske mestre. De spillede godt nok kun 0-0 med FC Vestsjælland, men da FC Midtjylland samtidig tabte til FC København på et mål i overtiden, var mesterskabet sikret.

Med 0-0 i Slagelse sikrede FC Vestsjælland sig definitivt overlevelse i Superligaen, ligesom resultatet altså sikrer AaB guldet. På den måde var det et perfekt resultat for begge hold, men nogen god fodboldkamp spillede de ikke.

Første halvleg var helt uden tempo og tænding. Især AaBerne var blottet for opfindsomhed, og der var absolut ingen spor af den offensive energi, AaB udviste i Farum, da de i onsdags besejrede FC Nordsjælland med 4-2.

Kasper Kusk var stort set ikke i boldbesiddelse, Kasper Risgård var en skygge af sig selv, og i front kom Anders K Jacobsen og Lucas Spalvis ikke frem til noget, der bare mindede om chancer, og det var først i halvlegens sidste minut, AaB overhovedet kunnet noteres for en afslutning, men Patrick Kristensens hårde, flade spark blev flot reddet af Thomas Mikkelsen.

Det var ikke, fordi FC Vestsjælland imponerede stort mere, men de kom dog frem til det et par enkelte chancer ved Dennis Sørensen, der dog hverken fik udbytte af en ellers lovende bold i dybden eller et hovedstød midt i feltet.

Kort inden de to hold gik til pause, kom meldingen om, at FC København havde udlignet midtjydernes føring i Herning, og syv-otte minutter inde i anden halvleg fik AaB's fans meldingen om, at FC København nu også havde bragt sig foran med 2-1. Og så var AaB Danmarksmestre - men kun for en stund. Da Midtjylland udlignede var der igen spænding om mesterskabet, og da det rygtedes, at FCM havde straffespark, blev der totalt stille i det ellers larmende udebaneafsnit. Til gengæld brød jublen løs, da det blev meddelt, at midtjyderne havde brændt. Samme jubelbrøl kom efter slutfløjtet, da nyheden om FC Københavns scoring nåede Slagelse.