Der var skuffelse, men også selverkendelse hos AaB, efter at nordjyderne mandag kun fik 1-1 ude mod Randers.

Det lignede en 1-0-sejr til AaB, da nordjyderne i en sløj forestilling mandag var på besøg hos bundholdet i Alka Superligaen, Randers FC. Men sådan skulle det ikke gå i 1-1-kampen.

Frederik Børsting bragte gæsterne foran med 1-0 med otte minutter tilbage, men Randers fik udlignet, da Erik Marxen i fem minutters overtid headede et indlæg ind til slutresultatet.

Målet kom efter et frispark, som dommer Anders Poulsen mente, at AaB-forsvareren Jores Okore begik mod en randrusianer.

Med en overtidsscoring lykkedes det Randers FC at få ét point mod AaB i Superligaen.

På det efterfølgende frispark headede Erik Marxen ind bag Jacob Rinne til slutresultatet 1-1, til Okores store fortrydelse.

»Det var elendigt dommerarbejde. Vi er to minutter over overtiden, og så vælger han (dommeren, red.) at dømme frispark i en situation, hvor en Randers-spiller glider. Jeg er ikke engang i nærheden af at røre ham,« siger Jores Okore.

»Jeg kan slet ikke forstå, hvordan han kan dømme frispark. Jeg troede, at han fløjtede kampen af. Jeg er i chok over det og pissesur lige nu. Jeg skubber jo ikke til ham. Han falder, inden jeg rører ham.«

Han var dog ikke bleg for at erkende, at han og holdkammeraterne langt fra spillede karrierens bedste kamp.

»Det var selvfølgelig ikke godt nok rent spillemæssigt af os. Vi præsterede slet ikke godt nok i kampen. Vi skal en tak op i præstationerne over hele linjen, både offensivt og defensivt,« siger Jores Okore.

AaB er nummer otte i Alka Superligaen efter mandagens pointdeling, fire point fra AC Horsens på den sjetteplads, der giver adgang i medaljeslutspillet i landets bedste fodboldrække.

I næste runde får AaB, der endnu ikke har vundet på udebane, besøg af OB på eget græs.