Thomas Enevoldsen kan meget snart igen være tilbage i AaB, hvis mestrene bliver enige med belgiske Mechelen.

Thomas Enevoldsen forlod i 2009 AaB med et mesterskab og Champions League-erfaring i bagagen.

Nu er den 26-årige offensiv-spiller tæt på et comeback til AaB.

bt.dk erfarer, at AaB forhandler med Enevoldsens belgiske klub Mechelen om en aftale. Belgiske pressekilder fortæller, at AaB og Mechelen kun er uenige om, hvordan selve aftalen skal strikkes sammen.

AaB forsøger angiveligt at leje Enevoldsen, så de slipper for at skulle betale et fuldt transferbeløb et år, før han har kontraktudløb.

Men dialogen mellem klubberne er positiv, og man er ikke langt fra at blive enige. Hvis AaB får held med at leje Enevoldsen kan de i stedet slippe med at betale et beløb for at leje ham plus en del af hans nuværende løn. Derefter skal der så forhandles en ny aftale på plads, når Enevoldsen næste sommer er transferfri.

Thomas Enevoldsen har de seneste år kæmpet med skadesproblemer, men dem skulle AaB ifølge oplysningerne have styr på, og der skulle ikke være nogle kroniske problemer.

Enevoldsen er selv ikke meget for at tale om den konkrete dialog mellem AaB og Mechelen.

- Jeg ved der er interesse fra flere steder, og så er det egentlig op til Mechelen at blive enig med en klub. Men jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg rigtig gerne vil tilbage til AaB. Jeg har hele tiden sagt, at jeg en dag ville komme tilbage til den klub, der har betydet så meget for mig. Men nu må vi se, hvad der sker, og hvad det hele ender med, siger Enevoldsen.

- Det skal enten være AaB eller Holland, siger Enevoldsen.

Privat danner han også par med håndboldprofilen Lærke Møller, der i den kommende sæson skal spille for Team Tvis Holstebro, og det spiller også ind i fremtidsovervejelserne.

AaB vurderer, at Enevoldsen kan dække flere positioner i offensiven. Både på kanten i tilfælde af et salg af Kasper Kusk eller i en rolle som hængende angriber.

Da Enevoldsen i 2009 skiftede til hollandske Groningen, blev han hurtigt en af profilerne på holdet, og han spillede en række gode sæsoner, før han begyndte at døje med skadesproblemer. Et skifte tilbage til AaB kan få Enevoldsens karriere på rette spor igen, hvor han ved VM i 2010 blandt andet spillede en rolle i landsholdets VM-kampe.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra AaBs sportschef Allan Gaarde.