Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Peter Møller var en upopulær mand blandt både Brøndbys og FCK's fans, da han i 2001 skiftede til løverne. En svær tid for angriberen.


Hadet og elsket. Peter Møller har om nogen fodboldspiller været både stjerne og hadeobjekt i både Brøndby og FC København.

I 2001 mærkede angriberen, hvor svært det var at blive accepteret af FCK-fans, da han kom til klubben som nummer 32 og tidligere Brøndbyspiller.

- Det her med at FCKs fans i begyndelsen ikke ville kalde mig ved navn, virkede måske lidt som en joke, men sådan føltes det overhovedet ikke. Der var mange bjerge, der skulle bestiges, inden de overhovedet så mig som FCK-spiller. I samme periodestod Brøndbys fans jo og råbte, at de hadede mig, når vi mødte dem, så jeg havde det lidt svært i starten, siger Peter Møller til Jyllands-Posten.

Mål og stærk psyke blev ifølge den nuværende tv-vært midlet til at overvinde et svært skifte mellem SAS Ligaens største rivaler.

- En af mine få styrker som fodboldspiller var, at jeg havde en god psyke, og det var en vigtig ting i starten af min tid i FCK. Jeg skiftede til klubben, fordi det var der, jeg troede, jeg kunne få succes, og så ville jeg ikke lægge mig ned på ryggen, bare fordi FCKs fans ikke ville råbe mit navn, siger Peter Møller.

149 mål nåede den uortodokse angriber at score i den bedste danske fodboldrække i både AaB, FCK og Brøndby, inden karrieren sluttede i 2005.
 

Andre læser også