Oven på en kaotisk uge fik det danske landshold en resultatmæssigt perfekt start på Nations League. Christian Eriksen var den store målhelt, da de rød-hvide slog Wales med 2-0.

Her er tre af de største læringer fra kampen i Aarhus:

1. Andreas Christensen har trukket Sorteper
Øjebliksbilledet er ikke til at tage fejl af. Talentfulde Andreas Christensen er røget på bænken både i Chelsea og på landsholdet. I midterforsvaret har Mathias 'Zanka' Jørgensen, der spillede en fremragende kamp mod waliserne, overhalet 'AC', og på den defensive midtbane foretrak Åge Hareide søndag aften Lasse Schöne. 'AC' har i efterhånden mange år været fremtidens mand på landsholdet. Efter et VM med masser af spilletid ser han nu ud til at være tilbage i den rolle.

2. Danmark har fortsat et (lille) angrebsproblem
Martin Braithwaite formåede heller ikke at score som forreste mand. Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg var ikke med på grund skader, og Andreas Cornelius startede opgøret mod Wales på bænken. Braithwaite spillede sig op i løbet af kampen, men uden at få lavet det befriende mål.
Over de næste måneder bliver det særdeles interessant at se, hvordan Åge Hareide vil ryste posen på angriberpositionen. Gudskelov for Christian Eriksen!

3. Pione Sisto lykkes ikke
Håbet er lysegrønt. Det var det også omkring Pione Sisto, efter han for to uger siden stemplede ind i den nye, spanske sæson med en drømmescoring og en lige så flot assist. Under VM levede Sisto langtfra op til de høje forventninger, både landstræneren og fansene har til ham. Og den stil fortsatte desværre mod Wales. Sisto smed et væld af bolde væk og lykkedes heller ikke med de driblinger, der alt andet lige gør ham til en af de mest interessante spillere på det danske hold. Man vil så gerne se Sisto lykkes. Men i øjeblikket gør han det ikke på det danske landshold.