Her er tre ting, vi lærte af FC Københavns 0-0'er ude mod Slavia Prag i Europa League-gruppespillet.

Løver uden bid

FC København har bevist, at man har defensiven til at lave europæiske resultater, men mon ikke der står 'offensivt power' allerøverst på Ståle Solbakkens jule-indkøbsliste. I 90 lange minutter lykkedes det ikke københavnerne at skabe én nævneværdig chance. Og det er bekymrende forud for de to kommende skæbnekampe mod Bordeaux og Zenit.

Vis mere

Ståle Classic

Husker I kampene i Athen, Amsterdam, Porto, Brugge - og senest Bergamo og Bordeaux? Man skulle tro, at Ståle Solbakken har en ph.d. i europæiske udekampe. For han og FC København har knækket koden til at skabe resultater ude på de europæiske græsplaner. Det beviste nordmanden igen torsdag aften. FCK skulle slippe fra Prag med point, og det lykkedes med en knastør og stram organisation. Europæisk håndværk af Ståle - igen igen.

Vis mere

FCK's fans holdt international topklasse

Det kan godt være, at FCK'erne var pressede på banen. Men på tribunen havde danskerne overtaget. Der havde tydeligvis været tryk på flyruten mellem København og Prag. FC København-fansene var mødt talstærke og kamplystne op i den tjekkiske hovedstad. Og man kunne høre de københavnske struber gjalde gennem hele opgøret. Magtfuld tifo ved kampstart.

Vis mere