Leroy Sanés tyske landsholdskarriere har på det seneste været en anelse omtumlet. Mens han i sidste sæson var fast mand hos Premier League-mestrene Manchester City, blev han fravalgt af Tysklands landstræner Joachim Löw til den endelige VM-trup.

Det skabte røre, men nu er han så tilbage på landsholdet, mens han har større problemer med at spille sig på Pep Guardiolas Manchester City-mandskab. Og derfor var det en god chance for noget ekstra spilletid, men det bliver der ikke mere af i denne omgang, for Leroy Sané er taget hjem af personlige årsager.

»Efter snakke med landstræner Joachim Löw har Leroy Sané forladt spillerhotellet i München af private årsager og vil ikke være i spil til Tyskland-Peru,« skriver det tyske fodboldforbund i et tweet.

Flere medier skriver om, at 22-årige Leroy Sané snart skal være far, og det altså kan være det, der er årsagen til, at han har valgt at forlade landsholdslejren før tid.

Leroy Sané mod Frankrig.
Leroy Sané mod Frankrig. Foto: Andreas Gebert
Vis mere

Men afbuddet til landskampen kommer bare dage efter, at Real Madrid-profilen Toni Kroos kritiserede Leroy Sanés attitude.

»Nogle gange får man en fornemmelse af Leroys kropssprog, at det er ligemeget, om vi vinder eller taber,« sagde Kroos, inden han også roste Sanés kvaliteter og sagde, at han kunne blive en verdensstjerne.