Christan Eriksen går et stort år i møde.

Han er fast mand på Tottenhams mandskab, som kæmper med i toppen af Premier League og fortsat er med i Champions League, han skal være far for første gang og til sommer er han den absolutte danske stjerne, når Danmark skal til VM.

Oven i alt dette, så er Tottenham klar til at give den danske midtbanekreatør en ny og endnu mere lukrativ kontrakt, end den har i forvejen. Det skriver flere engelske medier, herunder the Times.

Se stor debat om Eriksen - hvor god er han egentlig?

 
Troels Henriksen (Jyllands-Posten), Allan Olsen (Ekstra Bladet) og Kasper Steenbach (Dossier) diskuterer Christian Eriksens potentiale.
Vis mere

Den danske Tottenham-stjerne har to og et halvt år tilbage af den kontrakt, han skrev under på med London-klubben inden sidste sæson. En kontrakt, der gav den 25-årige fynbo 585.000 kroner - om ugen. Det beløb vil Tottenham hæve betragteligt, da klubben med kolde kontanter vil vise, at de værdsætter Eriksen og gerne beholder ham på holdet, hvor han er en offensiv nøglefigur.

Siden Eriksen skiftede fra Ajax Amsterdam i sommeren 2013 har han spillet 206 kampe i den hvide trøje og scoret 48 mål. I denne sæson er det blevet til fem mål og seks assists i Premier League, mens han i Champins League blandt andet har været med til at sænke Real Madrid på Wembley med en scoring.

Eriksen, Son og Alli er profiler, som Tottenham gerne vil beholde
Eriksen, Son og Alli er profiler, som Tottenham gerne vil beholde Foto: EDDIE KEOGH
Vis mere

På rygtebørsen har Christian Eriksen i kraft af de gode præstationer for klub og landshold været nævnt som et muligt emne i de største klubber i Europa, herunder særligt FC Barcelona. Bliver den nye kontrakt signeret, forseglet og leveret, så vil Tottenham givet kunne smække et endnu større prisbløb på Eriksen, som hidtil har været vurderet i +500 millioner kroner-kategorien.

Ambitiøse Tottenham ønsker også at forlænge og forbedre den nuværende aftale, de har med angriberen Heung-min Son, som har gang i en flot sæson. Derudover er det, også, ifølge de engeslek medier, en høj prioritet for klubben at sikre nye aftaler med topscorer Harry Kane, supertalentet Dele Alli og forsvarsstyrmand Toby Alderweireld.

Se sjov video, hvor Christian Eriksen hænger 'utro' kollega ud:

 
Fernando Llorente og Dele Alli gav Tottenham en 0-2 sejr over Swansea.
Vis mere