17 år!

Kun lige fyldt 17 år og matchvinder første gang, han er i startopstillingen på hjemmebane. Det var ret vildt at være Mohamed Daramy søndag i Parken.

Det lagde han heller ikke skjul, da han efter den FC Københavns dramatiske 1-0-sejr over Esbjerg søndag kom slæbende med en femliters-øl - beviset på, at han var fansenes 'man of the match'.

»Jeg er selvfølgelig meget glad. Det var fantastisk at få sin første start i Parken og score sit første mål her,« lød det fra kantspilleren, der stadig har over to og et halvt år som teenager.

Foto: Lars Møller
Vis mere

Han scorede kampens eneste mål, da han sidst i første halvleg konsekvent sparkede Nicolai Boilesens flade indlæg i nettet.

»Jeg kunne slet ikke forstå det. Jeg var helt i chok-agtig, det var fantastisk at se den gå ind i nettet. Dejligt.«

Og så stod den på ellers på 'Fortnite'-dans - bestilt af kammeraterne.

»Selvfølgelig. Det var lige en jubelscene, vennerne ville have mig til at lave. 'Fortnite'. Det er sådan et spil, vi spiller, hvor man kan lave alle mulige danse, og så ville de have mig til at lave præcis den. Så gjorde jeg det. Det havde vi aftalt inden.«

Foto: Lars Møller
Vis mere

Mohamed Daramy, der ifølge B.T.s oplysninger for nylig er blevet enige med FCK om en ny lang kontrakt, skulle efterfølgende hjem 'og hygge med familien'.

Men i modsætning til de andre FCK'ere ventede der ikke en stor Mercedes-slæde på ham uden for Parken.

»Haha, nej. Desværre. Jeg skal bare tage bussen hjem,« sluttede søndagens unge matchvinder.

Mohamed Daramy fyldte 17 år i januar.