Chidozie Obi-Martin.

Ja, nok er det måske ikke mundret. Men du kan godt vænne dig til navnet som dansk fodboldfan.

For det er kendetegnet på den blot 15-årige Arsenal-angriber med danske rødder, der har væltet internettet, efter han i weekenden scorede vanvittige 10 mål i en 14-3-sejr over Liverpools U16-mandskab.

Og navnet er også ét, der har givet genklang på landstræner Kasper Hjulmands kontor. Det afslørede han, da han søndag i Belfast blev spurgt ind til den unge komet.

»Ja, jeg kender ham og har set ham spille og ved, hvem han er. Som med mange andre 15-årige er det en fyr, jeg godt kender i vores system.«

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Så jeg kender ham - og så skal vi spille mod Nordirland i morgen,« sagde landstræneren og indikerede på den måde, at der ikke var mere at tale om i forhold til den unge komet, som Hjulmand - ligesom med andre kometer - nok gerne vil give en vis ro.

Men sådan har internettet ikke haft det i de sidste dage.

For Chido Obi-Martin, der udover at have danske rødder også har engelske og nigerianske, er gået viralt efter sin magtdemonstration i den engelske U16-liga.

Store medier som Sky Sports, The Athletic og The Sun har alle skrevet om den purunge dansker, og på Instagram er fodboldmediet 433s dækning af Chidos målmassakre blevet liket af knap to millioner mennesker.

For hovedpersonen selv er der også strømmet følgere til hans profil, hvor hans kompilation af sine 10 mål er det med afstand mest populære opslag, angriberen har slået op.

Den 15-årige komet er født i Glostrup i Danmark og har tørnet ud for flere danske ungdomslandshold - og for tiden er han aktuel på U17-niveau, hvor han siden august har lavet syv kasser i ni kampe.

Han har dog også flirtet med de engelske ungdomslandshold, da han i februar skiftede forbund og spillede et par kampe for Englands U16-landshold, men siden vendte han altså tilbage i rødt og hvidt.

Der er dog ingen tvivl om, at Chidozie Obi-Martin er hot i London, hvor han endda har spillet med Arsenals U21-mandskab, ligesom han ifølge Sky Sports endda har trænet med Mikel Artetas Premier League-stjerner.

Du kan se Chodozie Obi-Martins ti kasser i videoen herunder.