Thomas Franks tropper bremser Arsenal i mesterskabsjagt

Arsenal, der kæmper for at vinde det engelske mesterskab, kom i problemer hjemme mod danskerklubben Brentford.

Arsenal er gået i stå midt i klubbens ihærdige forsøg på at vinde det engelske mesterskab for første gang i mange år.

I lørdagens Premier League-kamp agerede danskerklubben Brentford stopklods mod Arsenal på Emirates.

Arsenal var ikke i stand til at holde en 1-0-føring. Og Brentford kunne rejse hjem med et 1-1-resultat.

Brentford, der har danske Thomas Frank som cheftræner, benyttede tre danskere fra start, og flere af dem indtog hovedroller i kampen.

Det var således midtbanespilleren Christian Nørgaard, der i to omgange fik bolden ind til angriberen Ivan Toney, der scorede målet til 1-1 efter 74 minutter.

Først headede Nørgaard bolden ind i feltet, men den kom retur, og så sendte danskeren den med foden ind i panden på Toney.

Otte minutter forinden havde Arsenals netop indskiftede kantspiller Leandro Trossard scoret sit første mål for det engelske førerhold efter skiftet fra Brighton.

Brentfords kantspiller Mads Roerslev, der ellers havde spillet en god kamp, sov ved bageste stolpe og opdagede ikke Trossards løb ind i feltet.

Den tredje dansker hos Brentford var midtbanespilleren Mathias Jensen. Han spillede ligesom de øvrige danskere hele kampen.

Generelt havde Brentford stor ære af kampen og kunne med lidt mere held og dygtighed havde scoret yderligere.

Arsenal er omvendt inde i en vanskelig periode, efter at holdet i sidste spillerunde tabte 0-1 til bundholdet Everton.

Med det ene point fører Arsenal ligaen med 51 point efter 21 kampe. Det er seks point mere end Manchester City på andenpladsen.

City spiller søndag hjemme mod Aston Villa, inden Arsenal venter i en direkte guldduel på onsdag.