Selv om Danmark kom foran, var USA bedst i venskabskampen natten til mandag.

San Diego. Det danske kvindelandshold i fodbold tabte natten til mandag 1-5 til verdensmestrene USA i en venskabskamp i San Diego.

Danmark scorede kampens første mål efter 14 minutter. Nadia Nadim nåede højest og satte bolden i mål på et hovedstød. Det var danskerens mål nummer 23 i landsholdssammenhæng.

Nadim er vant til at score mål på amerikanske arenaer. Hun spillede i sidste sæson for Portland Thorns i den bedste amerikanske liga, National Women's Soccer League.

Nadims hovedstødsmål blev dog en kort fornøjelse for Danmark.

Fem minutter senere havde først Alex Morgan og siden Julie Ertz nemlig bragt USA foran 2-1. Den stilling holdt til pausen.

I anden halvleg stod der USA på det meste. Allerede to minutter inde i anden halvleg scorede Mallory Pugh til 3-1, og så var der ikke meget spænding tilbage i kampen.

Pugh scorede igen til 4-1 efter 65 minutter, og med knap ti minutter af opgøret tilbage gjorde Crystal Dunn det til 5-1.