Lyt til artiklen

Det kan blive en ret så uforglemmelig sommer i Brøndby.

I hvert fald hvis man er typen, der går op i mange og store transfers.

De forsvarende danske mestre vil nemlig rette op på en foreløbigt noget fejlslagen sæson ved at kaste millioner efter flere markante forstærkninger i det kommende transfervindue.

B.T.-podcasten 'Transfervinduet' kan, på baggrund af oplysninger fra centrale kilder, fortælle at Brøndbys ledelse har i sinde kraftigt at opruste holdet med i hvert fald mindst tre nye store profiler – og måske helt op til fem, hvis alt flasker sig.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Det er i alle kæder, at der skal hentes forstærkninger til Brøndby, som primært har profiler i Superligaen, og fra den norske og svenske liga, samt skandinaviske landsholdsspillere i det øvrige Europa blandt mulige emner.

Superliga-storklubben hungrer først og fremmest efter en målsluger, der kan tage over for topscorer Mikael Uhre, som blev solgt i januar. Hverken Andrija Pavlovic, Marko Divkovic, Carl Björk eller Mathias Kvistgaarden har slået til i de blå-gules angreb.

Derudover er en ny stærk højreback højt på ønskelisten, da det ventes at Andreas Bruus sælges til sommer, ligesom midtbanen også meget gerne må forstærkes, så yngre talentfulde spillere som eksempelvis Anis Slimane kan udvikle sig yderligere.

'Transfervinduet' erfarer, at Brøndby-ledelsen er villig til at bruge væsentligt flere millioner til spillerindkøb til sommer modsat i de seneste transfervinduer, hvor klubben har været mere økonomisk tilbageholdende.