Landsholdsdebut og mål og priser i en lind strøm.

Jesper Lindstrøm har strålet i en markant hovedrolle for Brøndby IF i dette efterår, hvor han har været en af Superligaens bedste spillere.

Men kan den 20-årige Brøndby-komet også blive en af landets varmeste og dyreste salgsobjekter? Det var til debat i denne uges udgave af 'Fodbold FM'.

»Han laver gode mål, og alt det offensive spil går gennem ham. Han er helt afgørende, og fortsætter han sådan, bliver han hurtigt solgt,« siger hans tidligere holdkammerat i Brøndby Kasper Fisker.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Han udgjorde sammen med Flemming Østergaard og Thomas Kristensen 'Fodbold FM'-panelet.

Lindstrøm, som blandt andet har scoret titlen som månedens spiller i Superligaen i november, har potentialet til et kæmpesalg til udlandet, mener Thomas Kristensen, som er meget imponeret.

Men han mangler dog at bevise sig på den internationale scene – modsat eksempelvis FCK's Jonas Wind.

»Jeg synes ikke, man kan sammenligne Lindstrøm med eksempelvis Jonas Wind lige nu. Brøndby skal først spille europæisk, og Lindstrøm skal blive en fast del af landsholdet, hvis han skal op og koste 100 millioner kroner,« siger den tidligere FCK-spiller.

På trods af hypen tror Flemming Østergaard ikke, at et salg af det offensive es er nært forestående og øverst på dagsordenen hos Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

»Det tror, jeg ikke Carsten V. Jensen tænker på lige nu. Kun hvis der kommer en klub og smider et kæmpe beløb nu og her. Men der er ingen tvivl om, at han er et kæmpetalent. I det hele taget er Brøndby et spændende hold med mange gode unge spillere,« siger den tidligere FCK-boss.