AGF er i krise. AGF er i nedrykningsfare.

Det er konklusionen efter en Superliga-weekend, som er faldet helt forkert ud for den aarhusianske fodboldstolthed med nederlag til OB hjemme i Aarhus, mens Vejle forinden havde vundet deres bundkamp over Sønderjyske.

»De ligner et hold, der er ramt på alle tænkelig mulige måder. De kan ikke holde føringer, taber til sidst i kampene, og de har bøvlet med startopstillingen. Der er opgør i foråret, hvor de har spillet meget elendigt og tabt fortjent. De er Superligaens dårligste hold lige nu,« siger fodboldjournalist Troels Henriksen,

Han var sammen med Kasper Fisker og Morten Karlsen med i panelet i denne uges udgave af 'Fodbold FM', B.T.s fodboldpodcast, hvor AGFs krise blev behandlet.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg ville være pisse-bekymret, hvis jeg var AGF. Jeg tror dog ikke, de rykker ned,« lyder det fra den tidligere Superliga-profil Kasper Fisker, nu hvor AGF kun har seks point ned til Vejle under nedrykningsstregen med fem kampe tilbage af sæsonen.

»De skal i hvert fald have løst deres problemer med at forsvare en føring for at komme på ret kurs. De spiller godt i første halvleg mod OB og er tæt på at score til 2-0. Det er de små marginaler, der går imod dem. Og så skal Vejle jo fortsat vinde nogle flere kampe, før de kan overhale AGF,« siger tidligere assistenttræner i AGF Morten Karlsen, som trods alle problemerne med kun en sejr i forårssæsonen tror på overlevelse for sin tidligere klub.

'Fodbold FM' er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Vært er Steffen Gronemann. Følg 'Fodbold FM' på Facebook og på Twitter.