Det er et spørgsmål om tid, før Christian Eriksen får sin debut for Brentford og dermed vender tilbage til den øverste hylde efter sommerens kollaps under EM.

Det betyder, at spekulationerne om Eriksens mulige comeback på landsholdet også vil tage til i styrke.

Men i denne uges udgave af Fodbold FM er der uenighed om, hvor hurtigt den danske stjerne skal tilbage i rødt og hvidt.

Kasper Fisker, der i panelet sammen med Steffen Dam, forventer, at Eriksen allerede er med, når Kasper Hjulmands tropper i slutningen af marts møder Holland og Serbien i to venskabskampe.

»Det er lidt hurtigt, men set i forhold til historien; han spiller sin første kamp i dag (reservekamp, red.) - og der var allerede snak om, at han skulle spille i weekenden, men det manede Thomas Frank så i jorden rimelig hurtigt. At det skulle han ikke, nu skulle vi lige se ham først. Men begynder han at spille om en uge eller to, så er det altså Premier League, han spiller i, og så synes jeg, han har en berettigelse til at spille på landsholdet.«

»Og i og med, at Mikkel Damsgaard (skadet, red.) er ude nu, så synes jeg timingsmæssigt, at det giver super god mening, at han kommer tilbage, hvis han får spillet noget Premier League,« siger Kasper Fisker.

Steffen Dam er dog mere usikker på, om Eriksen så hurtigt vil være klar til igen at tage nationaldragten på.

»Jeg tror, det ville være at gøre alle en bjørnetjeneste at tage en Christian Eriksen ind, som ikke er helt klar,« siger han og fortsætter:

»Der tror jeg, man hellere vil vente en gang for meget end at tage ham for tidligt ind, så man er helt sikker på, at når han kommer tilbage, så er det den gode udgave af Eriksen, man får. Og ikke en, som måske stadig skal finde sig selv, det tror jeg vil være en dårlig historie for alle. Det tror jeg egentlig ikke vil være nogen hjælp for Christian Eriksen,« lyder det fra Steffen Dam.