Et brag af et mål, flot spil og fed fight.

Hvis man skal tage Jesper Lindstrøms indsats i københavner-braget mellem Brøndby og FCK for gode varer, så stinker det af et endeligt gennembrud for den 20-årige Brøndby-komet.

Det er panelet enige om i denne uge udgave af 'Fodbold FM', som er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. (lyt til udsendelsen herover)

»Han var rigtig stærk. Det var fedt at se. Han har fået et lille gennembrud. Det bliver rigtig spændende at følge ham i denne sæson,« siger Jakob Poulsen om offensivspilleren, som scorede til 1-1 i Parken i Brøndbys 2-1-sejr over rivalerne fra FC København.

Foto: Claus Bech
Vis mere

Den tidligere landsholdsspiller og Superliga-stjerne uddyber:

»Det klædte ham at spille inde centralt, hvor han teknisk kan være med, og han kan bruge sit gode overblik. Særligt i sådan nogle halve omstillinger er han god til at få boldene i mellemrummet. Han har flere gode aktioner på den måde. Han får for eksempel sat Uhre op til en chance og scorer et flot mål.«

Jakob Poulsen bakkes op i sin hyldest af Lindstrøm af de øvrige paneldeltagere, som var tidligere Superliga-spiller Thomas Kjærbye og mangeårig fodboldjournalist Morten Crone.

»Vi, der kun har fulgt Lindstrøm på seniorniveau, fik nye sider af ham at se – at han kunne tage del i det opbyggende spil, som han for eksempel gjorde, da han lavede den stikning til Uhre. Det var enormt fedt at se fra ham,« siger Morten Crone.

Foto: Claus Bech
Vis mere

»Han spiller med en god portion selvtillid og har fået en rolle på et Brøndby-hold, der har momentum med to sene sejre, som han har bidraget til,« siger Thomas Kjærbye om Lindstrøm, som fik sin debut for barndomsklubben for blot lidt over et år siden.

Med sejren i Parken, som blev en realitet efter Mikael Uhres overtidsscoring, er Lindstrøm og Brøndby på førstepladsen i Superligaen efter to sejre i to kampe.

'Fodbold FM' er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Her debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland. Vært er Steffen Gronemann. Følg 'Fodbold FM' på Facebook og på Twitter.