Glem det, Ståle, guldet er røget.

Efter FC Midtjyllands massakre på FC København i det store topbrag søndag aften tror ingen af eksperterne i denne uges Fodbold FM på, at Ståle Solbakkens mandskab kan komme tilbage i guldkampen.

»Det var en magtdemonstration. Jeg tror, det var guldet, der røg. Jeg tror ikke, de kommer til at lukke det her hul,« siger Anders Borup, chefredaktør på Bold.dk.

Han bakkes op af tidligere landsholdsspiller og FCK-profil Michael Gravgaard, som mener, at et syv points forspring til FCM er for voldsomt for københavnerne til at indhente.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Vi kommer til at se FCK spille alt presset over på FCM i foråret. Men med det, jeg så i går, synes jeg, det så skræmmende ud. Jeg har svært ved at se, hvad der skal få balancen til at tippe igen,« lyder det fra den tidligere FCK-forsvarer.

Han giver følgende besyv med om FCM's knusende 4-1-sejr i Fodbold FM, som kan høres nederst i artiklen:

»Det var nok en blanding af, at FCM ramte noget nær deres topniveau, og så kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har set et FCK-hold uden den der gnist og tænding. De var chanceløse.«

Den tredje mand i Fodbold FM-panelet, Søren Klæstrup, sportschef for B.T. Sport, levner heller ikke de danske mestre mange chancer for at generobre guldet.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Man skal passe på med at dømme FCK ude, men FCM er så godt kørende. Og uden at spille godt kan de køre hen over de andre superligahold. De kommer til at holde pointmaskinen gående længe.«

Fodbold FM er B.T. Sports podcast om fodbold – og kun fodbold. Her debatterer aktører fra fodboldverdenen hver mandag de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland. Udsendelsen kan høre herunder.

I denne uge er temaerne foruden topkampen i Superligaen et kig på den danske sportsdirektør-stand, ligesom både landsholdets kommende EM-kvalkampe og balladen om Bendtner-bogen og Zanka-gate debatteres.

Grundet tekniske udfordringer i forbindelse med lukningen af Radio24syv og overdragelsen af Fodbold FM til B.T. kan programmet p.t. kun høres her på BT.dk og i Podimos app. Der arbejdes på en løsning.