Lagde du mærke til Kristian Kjærlunds outfit i aftenens omgang 'X Factor'?

Thomas Blachmans sidste deltager i talentshowet gik på scenen i cowboyskjorte OG cowboyhat. Og særligt hatten, som blev diskuteret på de sociale medier, var han ikke helt tilfreds med.

»Det var vores stylist, der havde fundet den. Jeg bad lidt til, at de ville fjerne den igen, for jeg synes, den gjorde mig lidt komisk. Alle deltagere har kaldt mig Woody (karakter fra animationsfilmen 'Toy Story', red.) hele ugen«, fortalte han efter aftenens show.

»Jeg var heller ikke så begejstret for mine grønne bukser i sidste uge,« tilføjede han med et smil.

Kristian Kjærlund synger 'Blood in the Cut'.
Kristian Kjærlund synger 'Blood in the Cut'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Den 23-årige sanger fra Horsens er i løbet af sæsonen blevet beskyldt for at være for stiv på scenen. Det fik han rettet op på i aftenens show, hvor han ud over cowboy-uniformen overraskede med at gå i spagat.

»Folk har en ide om, at jeg intet kan bevægelsesmæssigt, så det var sjovt lige at vise det,« fortalte han og tilføjede, at Blachman fik det til at lyde, som om han er et stort gymnastisk talent.

»Det kom til at lyde lidt voldsomt. Men altså, jeg gik til gymnastik, da jeg var lille, og da jeg gik på efterskole, og så har jeg holdt det ved lige siden.«

Kristian Kjærlund gik sikkert videre i denne omgang, hvor det blev Ankerstjernes unge sanger Patrick, der efter flere uger i farezonen måtte sige farvel.

Aftenens tema var filmhit.

Dommerne.
Dommerne. Foto: Martin Sylvest
Vis mere