De glitrende, grønne bukser kunne han ikke lide. Den overdimensionerede cowboyhat var for fjollet. Og det brune jakkesæt fik ham til at se syg ud.

X Factor-deltageren Kristian Kjærlund har ikke været særlig tilfreds med de mange kostumer, hans mentor Blachman har puttet ham i under X Factor-forløbet.

Men dagens hvide sæt med westernslips, et såkaldt bolo tie, var den 23-årige deltager ganske tilfreds med det.

»Tak til min stylist for det,« svarer han, da B.T.s udsendte roser X Factor-deltageren for at se så skarp ud i semifinalen.

Sammen med Ankerstjernes deltagere Live og Benjamin gik Kristian Kjærlund fredag aften videre til finalen i Forum Horsens næste fredag.

Men vejen dertil har været lang - og den er blevet en smule længere for X Factor-deltageren, hver gang han er blevet præsenteret for et nyt kostume.

Især en kæmpestor cowboyhat, som blev plantet på toppen af Kristians Kjærlunds lille hoved, blev for meget.

»Jeg bad lidt til, at de ville fjerne den igen, for jeg synes, den gjorde mig lidt komisk. Alle deltagere har kaldt mig Woody (karakter fra animationsfilmen 'Toy Story', red.) hele ugen«, fortalte han B.T. efter forrige uges show.

Kristian Kjærlund i split – og cowboyhat – til sangen 'Blood in the Cut' i 'X Factor 2019'.
Kristian Kjærlund i split – og cowboyhat – til sangen 'Blood in the Cut' i 'X Factor 2019'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Jeg var heller ikke så begejstret for mine grønne bukser i sidste uge,« tilføjede han med et smil om de futuristiske, changerende bukser, han havde på ugen forinden.

Siden er han dog blevet omvendt. Eller også har han bare lært at leve med det.

»Jeg tror, jeg har lært at forstå, at det hele går op i en højere enhed. Men det tog mig et par shows at lære,« siger han til B.T.

»Den hat kunne jeg sagtens have undværet, men jeg kunne jo også godt se, at den silhuet og det ene og det andet - det fungerede.«

Kristian Kjærlund fredag d. 29. marts, hvor han for første gang havde tøj på, som han havde det godt med.
Kristian Kjærlund fredag d. 29. marts, hvor han for første gang havde tøj på, som han havde det godt med. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Så jeg har det efterhånden sådan, at de kunne have puttet mig i en badering og flyverdragt, og jeg ville tage det på, for jeg har en eller andet tiltro til, at det skal nok virke,« siger Kristian Kjærlund, der har været tilfreds med sine seneste to outfits.

Hvad Blachman og hans stylist vælger at iklæde den 23-årige deltager i finalen, må vi vente med at se, til han fredag står på scenen i Forum Horsens.

Her skal han sammen med Ankerstjernes deltagere Live Vogel og Benjamin Rosenbohm kæmpe om sejren, og præmien som bl.a. er en optræden på årets Smukfest.

Fredag røg Echo ud af konkurrencen, da pigegruppen ikke formåede at få seerstemmer nok, og Oh Land har dermed ingen deltagere med i finalen.

Andre læser også