Der er langt fra enighed blandt dommeren i aftenens afsnit.

TV 2 sender i aften et nyt afsnit af ‘X Factor’, hvor seerne skal se afslutningen på Ankerstjernes Five Chair Challenge, inden det er tid til, at grupperne skal forsøge at imponere Oh Land og spille sig til en plads videre i konkurrencen.

Oh Land har valgt gruppen Los Fuegos som en af de grupper, der skal forsøge at synge sig til en stol. Thomas Blachman var langt fra imponeret over gruppen til deres indledende audition, og han har helt samme holdning til dem efter deres præstation fredag aften.

Her er Ankerstjerne i fuld gang med at rose gruppen og Oh Lands vejledning til dem, og han slår fast, at han var fan af gruppens præstation, inden Blachman tager ordet.

»Jamen, altså. Jeg forstår ikke en skid af, hvad der foregår. Undskyld, jeg siger det, men jeg kan slet ikke forstå, at I laver den version af det nummer. Det her handler jo ikke bare om at underholde folk. Det handler om at lave noget kunst og noget…« lyder det fra Blachman, der bliver afbrudt af Ankerstjerne:

»Jeg synes, at det var så rigtigt set af Nanna.«

En fest?

Blachman overgiver sig dog ikke.

»Det er simpelthen bare ind ad det ene øre og ud ad det andet. Jeg forstår ikke projektet. Hvad fanden skal man stille op med det?« spørger Blachman.

»Jeg tror godt, du kan lave en fest med det,« svarer Ankerstjerne.

»Ja, lave en fest? En fest, som man ikke gider at være til,« lyder det helt tørt tilbage fra Thomas Blachman.

I sidste ende er det dog Oh Lands beslutning, og om det lykkes Los Fuegos at få en stol, kan du se i klippet over artiklen, hvor du også kan høre deres fortolkning af nummeret ‘Englishman in New York’.

Hvordan Oh Lands Five Chair Challenge forløber kan du se på TV 2 klokken 20:00 i aften.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk