Efter fem år på TV 2 rykker talentprogrammet ’Voice Junior’ til Kanal 5.

Det oplyser Discovery Networks i en pressemeddelelse. Og Kanal 5 er snart klar til at fyre op for en ny omgang med landets yngste sangfugle.

Allerede til foråret går Kanal 5 i luften med det, der bliver den sjette sæson af 'Voice Junior'.

Castingen er allerede i fuld gang, fortæller Discovery Networks, som er mediekoncernen bag kanalen.

Vinderen af 'Voice Junior' i 2017, Dafne.
Vinderen af 'Voice Junior' i 2017, Dafne. Foto: Anne Bæk
Vis mere

»Vi er glade og stolte over at få mulighed for at samle danskerne om et af Danmarks mest populære talentprogrammer. Vi er sikre på, at vi kan bygge videre på den stærke platform, programmet har og levere helt enestående øjeblikke til vores seere,« fortæller Anne Garlichs, programdirektør hos Discovery Networks Danmark i pressemeddelelsen.

Hun lover, at Kanal 5 sætter alt ind på at levere topunderholdning, når den nye sæson af sangkonkurrencen toner frem på skærmen.

»Vi har naturligvis høje ambitioner for 'Voice Junior', og vi kan godt garantere, at vi ikke kommer til at skuffe på hverken produktion eller cast,« siger Anne Garlichs.

På TV 2 var sangerne Joey Moe, Wafande og Oh Land coaches for de unge sangtalenter, mens Mikkel Kryger og Stephania Potalivo styrede løjerne som værter på 'Voice Junior'.

Discovery Networks oplyser ikke noget om, hvem der kommer til at være bannerførere på programmet, nu hvor Kanal 5 overtager rettighederne.

Oliver voice junior
Oliver voice junior Foto: Carsten Andersen/TV2 Fotograf Ca
Vis mere