Skaberen af Breaking Bad, Vince Gilligan, påbegynder snart en spillefilm fra seriens univers.

Det bekræfter han ifølge avisen Albuquerque Journal, der samtidig kan oplyse, at filmen skal optages i Albuquerque, hvor også de to serier Breaking Bad og Better Caul Saul finder sted.

Det er endnu ikke oplyst, om filmen bliver en prequel eller en sequel til Breaking Bad, men det tyder på en efterfølger, der går i direkte forlængelse af seriens slutning.

Ifølge Albuquerque Journal er der nemlig frigivet en enkelt linje om handlingen, som lyder: 'Følger en kidnappet mands flugt og hans rejse mod friheden'.

Kæmpe serie-spoiler efter billedet.

Jesse Pinkman (Aaron Paul) går grueligt meget igennem i serien Breaking Bad, efter han møder den kræftsyge skolelærer Walter White, som han begynder at lave stoffer sammen med. Alle, han elsker, dør eller slår hånden af ham, og i seriens slutning bliver han bortført og tortureret af nazister. (PR-foto) Vis mere

I sidste afsnit af Breaking Bad, som blev sendt i 2013, blev Jesse reddet fra nazisterne, som havde holdt ham fanget i et hul i jorden, af Walter White, der selv døde i processen.

Det sidste man ser til Jesse Pinkman er, at han i en blanding af glæde og desperation kører væk fra meth-farmen i bil mod en ukendt destination.

Den kommende film bliver cirka to timer lang, og får titlen 'Greenbrier', der er navnet på en plante i lilje-familien.

Der er endnu ikke sat premieredato på, men indspilningen begynder allerede her i november, og forventes færdige til februar.