Lørdag aften er 'Vild med dans' nået til semifinalen og dermed næstsidste program med den faste vært Sarah Grünewald i front.

På den røde løber forud for semifinaleshowet fandt man dog nogle oplagte bud på 'Vild med dans'-værtens arvtagere – ikke mindst TV 2-værten Lise Rønne.

Men det bliver ikke hende, der kommer til at overtage værtstafetten på TV 2s populære dansekonkurrence, forsikrer hun.

»Ej, det har jeg ikke tænkt over, og jeg tror, at hvis jeg var dem, så ville jeg finde en anden,« forklarer Lise Rønne.

Lise Rønne er TV 2-vært og så var hun selv med i 'Vild med dans' for to sæsoner tilbage, hvor hun dansede med Silas Holst.
Lise Rønne er TV 2-vært og så var hun selv med i 'Vild med dans' for to sæsoner tilbage, hvor hun dansede med Silas Holst. Foto: Photojournalist Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Vis mere

Hvorfor det?

»Fordi 'Vild med dans' har altid været god til at gå nye veje, og hvis jeg var dem, så ville jeg tænke, at det skulle de blive ved med at gøre og blive ved med at finde en ny kant og forny sig,« lyder det fra TV 2-værten.

Du ville ikke kunne være en fornyelse til programmet?

»Det ved jeg ikke,« siger Lise Rønne og trækker på skuldrene.

Skabte stor debat om arbejdsliv: 'Jeg er landet et virkelig godt sted nu'

Lise Rønne er ellers allerede et velkendt værtsnavn på TV 2 – ikke mindst på hitformatet 'Forræder', hvor hun for nylig fik den anden »virkelig gode« og stadig hemmeligholdte sæson i kassen.

Derfor er det nu vikartjansen på TV 2s 'Go' morgen Danmark' og freelancertjansen som forlagsredaktør, der fylder hos tv-værten.

»Det er sådan et ret fedt miks faktisk af mine to verdener, det er rigtig dejligt,« fortæller Lise Rønne.

I januar skabte hun ellers en del debat, da hun sagde sit »helt almindelige« fuldtidsjob som forlagsredaktør på Gyldendal op, fordi det almindelige 8-16-arbejde slog for store skår i hendes overskud.

TV 2-vært Lise Rønne til 'Vild med dans'-semifinalen. Foto: Lykke Buhl.
TV 2-vært Lise Rønne til 'Vild med dans'-semifinalen. Foto: Lykke Buhl.
Vis mere

Du har før snakket om, at det kan være svært at forene arbejdsliv og familieliv – er det nemmere nu, når du har flere forskellige ting at rode med?

»Det er i hvert fald nemmere, når man selv løbende kan vælge til og fra. Jeg synes, jeg er landet et virkelig godt sted lige nu,« fortæller tv-værten.

Lise Rønne var til aftenens 'Vild med dans'-semifinale i selskab med tv-værten Ditte Haue og deres døtre Eva og Lili, som er klassekammerater.

Men heller ikke den barslende nyhedsvært havde overvejet, om hun skulle tage springet over til underholdningsbranchen og blive vært på 'Vild med dans'.

»Lige nu er jeg på barsel og glæder mig skide meget til at komme tilbage i nyhedsstudiet, så det er i hvert fald ikke der, jeg er,« lyder det høflige afslag fra Ditte Haue.

»Alt kan jo ske, men nej, jeg er skide glad for mit arbejde.«