Nu er det nygifte 'Familien fra Bryggen'-par taget på bryllupsrejse i luksuriøse rammer.

For blot halvanden uge siden blev ’Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz smedet sammen, da de sagde ja til hinanden på Kokkedal Slot i Nordsjælland.

'Den mest magiske weekend i mit liv. Jeg har aldrig været mere forelsket,' skrev Geggo om brylluppet på sin Instagram-profil efter festlighederne.

'En helt igennem fantastisk bryllupsweekend er slut, og jeg har fået min kone med hjem! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg glæder mig til, at jeg skal tilbringe resten af livet med dig,' lød det fra Cengiz.

Efterfølgende holdt de en vild og luksuriøs fest med familie og venner, som løb op i omkring en halv million kroner, afslørede Geggo få dage efter brylluppet.

Men selvom festen ikke var billig, så er der stadig plads i bryllupsbudgettet til en vaskeægte honeymoon sammen med datteren Alba – og nu er den lille familie altså rejst til USA – nærmere bestemt Miami.

Luksus i lange baner

På selve bryllupsdagen holdt parret sig ret tavse på de sociale medier, da de formentlig havde travlt med at fejre dagen og kærligheden.

Men her på bryllupsrejsen har de tilsyneladende lidt mere overskud til at opdatere deres følgere fra destinationen, som i den grad matcher brylluppet, når det kommer til luksus.

På Cengiz’ Instagram-story kan man følge den lille families rejse hele vejen fra Københavns Lufthavn til Florida, som foregår på første klasse. Her viser han også deres eksklusive hotel med pool og træningscenter frem samt Ferrari-biler og overdådige kager fra restaurantkæden Cheesecake Factory.

På hustruens Instagram-story tegner der sig et lige så luksuriøst et billede af ferien i det solrige Miami.

Geggo tager sine følgerne med på cruisetur i en lækker cabriolet, ligesom hun også viser sine deres kæmpe suite frem, som har stor balkon og imponerende havudsigt. Billederne bærer også præg af afslapning, hvor Cengiz og Alba tager sig en lur, mens Geggo nyder en smoothie ved poolen.

Artiken er lavet i samarbejde med Realityportalen.dk