Streamingtjenesten Viaplay er onsdag morgen gået i luften med et kæmpe tiltag.

Nu kan man nemlig få alle DR's kanaler samt TV 2 i sit abonnement. Samtidig kan man se alle TV3-kanaler og det indhold som hidtil har været på Viaplay: Film, sport og serier.

Vil man have adgang til alt, vil et abonnement fremover koste 439 kroner, men der findes også billigere pakker med et smallere indhold, oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Oprustningen er seneste skridt i krigen om de danske seere, hvor Viaplay kæmper med amerikanske tjenester som Netflix og HBO om det indbringende marked.

»Vi vil rigtig gerne slå de amerikanske streamingtjenester. Det er dem, jeg tænker på, når jeg tænker konkurrenter. Og vi vil allerhelst slå Netflix, for de er formentlig stadig størst i Danmark,« siger Flemming Fjeldgaard, som er Head of Viaplay Danmark.

Han afviser, at streamingtjenesten ligger i krig om seerne med de danske flow tv-kanaler, og påpeger, at man især går efter de danskere, som slet ikke ser tv.

»Der er masser af fede tv-produkter i Danmark og mange dygtige distributører. Vi er mega stolte af at have et produkt, som kan leve side om side med det, og vi vil gerne tiltrække brugere fra de cirka 500.000 danske hjem, som ikke har en tv-pakke,« siger Flemming Fjeldgaard.

Han afviser over for B.T. at afsløre, hvordan man har forhandlet aftalerne med DR og TV 2 på plads, og hvor mange penge der er involveret.