Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De begyndte allerede at gå og småskændes, da Linse Kessler flyttede til Spanien for fem år siden.

Men én episode blev alligevel så voldsom for Stephanie 'Geggo' Salvarli, at hun til sidst valgte at kappe alle bånd til sin mor.

Det fortæller de to realitystjerner i torsdagens premiere på 'Familien fra Bryggen', hvor de – endelig – afslører, præcis hvorfor mor og datter blev så rygende uvenner, at de i flere måneder ikke var på talefod og siden måtte bede om at få sat tv-serien på pause, så de kunne finde hinanden igen uden et kamera i nakken.

»De måneder, hvor jeg ikke har haft min familie, har været så tomme, kolde og væmmelige. Der var godt nok nogle tidspunkter, hvor jeg tænke: 'Jeg sidder ikke uden min familie!? Mig, der er det største familiemenneske i hele verden'. Jeg var fuldstændigt ødelagt,« siger Linse Kessler i TV3-programmet.

Linse Kessler og datteren Stephanie 'Geggo' Salvarli.
Linse Kessler og datteren Stephanie 'Geggo' Salvarli. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

»Der er ingen mening med livet uden familien.«

I programmet fortæller Linse Kessler, at hun for to år siden mødte en mand, som hun hurtigt kom til at stole på. I samme periode gik hun og blev lidt irriteret på sin datter og svigersøn, fordi hun blandt andet syntes, de altid hakkede på hende for ikke at gøre noget godt nok.

Så i sin frustration skrev hun 'noget rigtigt lort' om Stephanie og Cengiz Salvarli, fortæller hun. Men da venskabet gik i stykker halvandet år senere, valgte manden at lække screenshot af de ubehagelige samtaler til dem, de handlede om.

»Det gjorde skideondt at læse, at min egen mor skriver sådan nogle grimme ting om mig, som hun har skrevet,« siger Stephanie Salvarli i programmet, hvor hun dog tilføjer, at hun i dag har tilgivet sin mor, fordi hun lagde sig fladt ned og sagde undskyld.

Til B.T. fortæller den 32-årige tv-kendis, at hendes to børn var årsagen til, at hun til sidst inviterede Linse Kessler med til sin ældste datters fødselsdag for at få talt ud og sagt undskyld.

I torsdagens premiere på 'Familien fra Bryggen' taler Linse Kessler og Stephanie Salvarli endelig om deres langvarige uvenskab.
I torsdagens premiere på 'Familien fra Bryggen' taler Linse Kessler og Stephanie Salvarli endelig om deres langvarige uvenskab. Foto: TV3
Vis mere

»Min fornemmeste rolle i livet er at være mor. Og jeg nåede til et punkt, hvor jeg havde det sådan: 'Hvis min datter savnede sin mormor og havde brug for, at hun var der til hendes femårs fødselsdag, så var det ligegyldigt alt det med mig, min mor og Cengiz – det vigtigste er Sia og Alba, og Alba ville gerne have, at hendes mormor var der,« siger hun.

Selvom Stephanie Salvarli fortæller, at hun på et tidspunkt frygtede, at de aldrig ville finde hinanden igen, så gik Linse Kessler ikke med den slags tanker, fortæller hun til B.T.

»Der har jeg aldrig været. Aldrig. Selvfølgelig bliver vi altid gode venner igen. Vi elsker hinanden til op over begge ører, og vi er meget fasttømrede i vores familie.«

Begge kvinder er dog enige om, at de er kommet stærkt tilbage.

»Det helt store uvenskab har gjort, at vi er et sted nu, hvor jeg ikke føler, vi har haft det så godt i mange år,« siger Stephanie 'Geggo' Salvarli.

Andre læser også