Karin Cruz Forsstrøm, som er kendt fra TV 2 Nyhederne, har fortalt åbent om, hvor hårdt det har været for hende at miste sin mor.

Moren gik bort i februar i år, og det har været en livsændrende oplevelse, og nu forklarer Forsstrøm, at hun vil forsøge at bruge alternative metoder til at komme tættere på moren.

Hun forklarer i bladet 'Hendes verden', at hun tror på mere 'mellem himmel og jord,' og at hun vil nå sin mor ad alternative veje.

Desuden har hun valgt at kaste sig ud i noget anderledes, som moren netop havde en evne for.

»Nu vil jeg til at udforske mine egne evner i den retning. Jeg har nemlig arvet hendes tarotkort, og på torsdag skal jeg lægge tarotkort for mine veninder for første gang. Jeg har også et tæppe fra hendes hjemland, som jeg vil lægge ud den aften,« lyder det fra journalisten om at kaste sig over clairvoyance, og hun uddyber:

»Jeg ved, at jeg har de evner, og jeg har altid svaret, når mine veninder spørger mig til råds. Ja, nu kommer spåkonen virkelig op i mig, men tarotkortene er et lyspunkt midt i sorgen.«

Karin Cruz Forsstrøm har også tidligere fortalt, hvor stor en sorg det var at miste sin mor. Hun lovede, inden moren døde, at hun ville sørge for en særlig gravplads til hende.

»Jeg aftalte med min mor, inden hun gik bort, at hun ville komme til at 'høre' Rosa hver dag, fordi hendes gravsten skulle være placeret på Assistens Kirkegård bag Rosas skole. Og det er sådan en smuk tanke,« siger Cruz til bladet 'Alt for damerne.'.

Karin Cruz Forsstrøms mor blev ramt af kræft og overlevede ikke sygdommen, fortalte datteren tidligere på året.

Tv-værten blev nyhedsoplæser på TV 2 Nyhederne i 2016, hvilket hun kun havde gode ting at sige om.

»Jeg glæder mig til, at vi går i luften. Og jeg glæder mig til og er lettet over de nye arbejdstider i forhold til mit privatliv. Det er dejligt at vide, hvornår man kan komme hjem til familien. Sådan har det ikke været i mange år, så det bliver helt nyt.«

Læs mere om journalisten her.