»De bøffer smagte rigtig godt. Hævnen er sød, som man siger.«

Sådan lyder det fra 'Landmand søger kærlighed'-deltageren Allan Jensen, da han bliver spurgt ind til en episode på hans gård tilbage i 2018.

Sætningen bliver sagt grinende, men dengang var der bestemt ikke noget at grine af.

Her blev Allan Jensen nemlig angrebet af en 1,3 ton tung tyr, som var yderst tæt på at tage livet af den i dag 45-årige landmand. Det skriver TV 2.

Sådan så Allan Jensen ud efter mødet med tyren.
Sådan så Allan Jensen ud efter mødet med tyren. Foto: Privat
Vis mere

Tyren pressede ham først op af væggen, og da den jyske landmand faldt ned på jorden, øgede den dens pres, således at hans hoved blev presset voldsomt ned i jorden, uddyber han til B.T.

Presset blev hurtigt så voldsomt, at Allan Jensen hørte en knasende lyd, fordi hans kranie simpelthen flækkede.

»Jeg troede, den ville tage livet af mig,« siger landmanden, der dog heldigvis fik hjælp af en ven, som formåede at genne tyren væk, inden det gik mere galt.

Efterfølgende nægtede Allan Jensen at tage på hospitalet, men fik i stedet en sygeplejerske-veninde til at kigge på ham.

Tyren, der flækkede Allan Jensens kranie.
Tyren, der flækkede Allan Jensens kranie.
Vis mere

Hun fik dog hurtigt overtalt ham til at køre på hospitalet, hvor han på nærmest mirakuløs vis blev diagnosticeret med 'blot' et revnet kranie og en hjerterystelse.

Selvom Allan Jensen giver sig selv skylden for ikke at passe ordentligt på, da han gik ind til tyren, så var der ikke meget tilgivelse at hente for det store dyr.

»Om mandagen skød jeg den med en riffel og kørte den på slagteriet,« siger han og roser bøfferne, han fik ud af kødet.

Nærkontakten med tyren er dog ikke første gang, Allan Jensen er døden nær. Allerede i 2010 var det ved at gå helt galt.

Arret i Allan Jensens kranie, efter det flækkede.
Arret i Allan Jensens kranie, efter det flækkede. Foto: Privat
Vis mere

Her skulle Allan Jensen op på sin førstesal på gården i Djursland gennem en loftlem.

Pludselig gav hængslerne i toppen dog efter, så landmanden faldt bagover og ned på trappetrinene, hvorefter han mærkede en smerte, han aldrig havde troet mulig, fortæller han.

Og smerten var bestemt heller ikke uden grund. For efter en tur på hospitalet viste det sig, at Allan Jensen både havde brækket sin nakke og knust sin ene skulder, og at han havde været yderst tæt på at blive lam fra halsen og ned.

»Det med ryggen var faktisk den rigtigt grumme tur i forhold til tyren,« siger Allan Jensen, der måtte gennem en større operation for at få stabiliseret sin rygsølje med en metalplade.

Sådan så Allan Jensen ud efter mødet med tyren.
Sådan så Allan Jensen ud efter mødet med tyren. Foto: Privat
Vis mere

»Det gjorde bare så ondt og blev ved med at gøre ondt i lang tid efter. I et halvt år blev jeg nødt til at stå presset op af en mur, når jeg skulle hoste, fordi det gjorde så ondt,« fortsætter han.

Selvom det er 11 år siden, at ulykken fandt sted, så har Allan Jensen stadig problemer med både nakken og skulderen den dag i dag.

Han har alligevel valgt, at ingen af de to alvorlige ulykker skal fylde i TV 2-programmet, da han ikke vil have, at folk skal have ondt af ham.

»Hvis der havde været fokus på det, så havde det hele lige pludselig handlet om medlidenhed, og den slags gider jeg altså ikke. Det nytter ikke noget at være ynkelig,« afslutter han.