TV 2 gik mandag aften i luften med deres nye bud på et nyhedsaktuelt program, nemlig det nye koncept 'Go' Aften Live'.

Ny form og nyt indhold blev introduceret, men det faldt ikke i alles smag.

På Go' Aften Lives Facebook-side opfordrede de seerne til at give deres besyv med, efter programmet var blevet vist.

'Nej, tak. Det gamle var bedre. Jeg slukkede efter kort tid og gik en tur med min hund i stedet for.'

'Det vil jeg gøre hver dag på det tidspunkt. Det ligner meget Aftenshowet på DR,' skriver en Facebook-bruger eksempelvis.

Og hundredvis af seere har givet deres mening til kende. Enkelte skriver som ovenstående, at programmet minder om 'Aftenshowet', andre mener, at programmet var for hektisk, og så er der også nogen, som siger, det nye format lige skal have lov at starte op.

Hos TV 2 er man glade for, at der er så mange, som tager sig tid til at engagere sig i debatten - både angående formen på det nye program, men også i forhold til det tema, de behandlede.

Derudover er de ikke alt for nervøse over kritikken.

»Der er mange, der skriver, at vi minder om 'Aftenshowet', men der håber jeg, at folk vil blive ved med at se med, så de kan se, at det slet ikke er tilfældet,« siger Henriette Ladegaard, Go' Morgen- og Go' Aften Live-redaktør.

Hun understreger, at de to programmer er fundamentalt forskellige.

Noget af det, hun lægger vægt på, er, at man i 'Go' Aften Live' kommer til at se en masse almindelige danskere i stedet for alene at have kendte på programmet.

Til spørgsmålet om, hvad de vil stille op, hvis kritikken om at ligne 'Aftenshowet' stadig er markant efter nogle måneder, falder svaret prompte:

»Det kommer ikke til at ske,« siger Henriette Ladegaard uden tøven.

»Folk vil helt sikkert kunne se forskellen, når først de har vænnet sig til alle forandringerne,« forklarer hun videre.

Og netop de mange forandringer med nyt koncept, nye værter og nyt studie gør, at Henriette Ladegaard ikke er overrasket over, at der er kommet en stærk reaktion.

Et andet anklagepunkt fra seerne var, at programmet er for hektisk, hvilket hun er enig i.

»Vi skal simpelthen have tempoet ned. Der skal ro på - også af hensyn til de folk, der laver programmet og værterne,« siger hun.

Hun peger desuden på, at det er allerførste program, samt at en gæst meldte afbud inden aftenen.

Der skal gå lidt tid, hvor folk får det nye koncept ind under huden, og så kan seerne ellers se frem til at se de nye værtspar folde sig ud.

Det er Jes Dorph-Petersen og Petra Nagel, som udgør det ene værtspar, og det andet par består af Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud.

Der var også forskellig kritik af de nye værter, men Henriette Ladegaard lover, at man som seer har gode ting i vente.

»Folk kan godt se frem til at se de to værtspar. De har en helt vidunderlig kemi,« slår hun fast.

Det nye 'Go' Aften Live' ligger i samme tidsrum, som det tidligere Go' Aften Danmark lå. Det nye program skal i højere grad fokusere på nyhedsrelevant indhold.

Tirsdag aften kommer programmet til at handle om en mand, som har købt skilte, der skal hylde den amerikanske præsident, Donald Trump.